Video

Fittube: Elliott Hulse’s Strength Camp Word je sterkst mogelijke ik

Elliot Hulse verweeft fitnessadviezen moeiteloos met zijn filosofische kijk op krachtsport en op het leven. Om eerlijk te zijn vinden wij dat Elliott nog weleens doordraait op filosofisch vlak, maar een eigen visie en mening kun je deze sterke man niet ontzeggen. Getuige 1,7 miljoen abonnees op zijn YouTube-kanaal Strength Camp heeft Elliot zich inmiddels tot de status goeroe georakeld.

De adviezen van Elliott zijn altijd gefundeerd, al is dat meestal op zijn eigen mening. Hij heeft een zeer universele kijk op wat kracht is, en legt zich niet toe op één discipline. Hij doet olympische lifts, de drie powerlifts, calisthenics, plyometrics et cetera. Dat heeft erin geresulteerd dat deze man, die niet ontkent op enig moment in zijn carrière anabole steroïden te hebben gebruikt (maar zegt dat niet meer te doen), héél allround is.

Deze voormalige jeugddelinquent geeft mensen vooral mee ‘hun sterkst mogelijke ik te worden’ (become the strongest version of yourself) en betrekt dat behalve op fysiek ook op mentaal vlak. Maar hij richt zich evengoed op de puur esthetische krachtsporter, voor wie spiergroei en niet krachttoename het hoofddoel is.

Elliott heeft zijn eigen trainingsfaciliteit, Strength Camp, en verzorgt ook bootcamps en workshops op locatie. Ook treedt hij op als motivational speaker. Goedkoop is hij niet: een telefoongesprek van één uur met Elliott kost je 300 euro en voor een personaltrainingsessie van 90 minuten moet je de lieve som van 500 euro neertellen. Er zijn vast en zeker mensen die dat over hebben voor de ongetwijfeld goede adviezen, maar wij doen het wel met z’n gratis adviezen op zijn kanaal.

https://www.youtube.com/channel/UC0ASolYU_Yh3yShLFQC0stg