Video

Fittube: Michael Kory De culinaire bodybuilder

Bodybuilder en keukenprins Michael Kory begon acht jaar geleden met het uploaden van kookvideo’s. Inmiddels kan hij als fulltime YouTuber zijn (eiwitrijke) kost verdienen en heeft hij zelfs zijn eigen gym geopend. Ook komt er een kookboek aan.

Natuurlijke transformatie

Kory transformeerde in acht jaar tijd van een skinny student in een buffy bodybuilder. Hij gaat er prat op natural te zijn en het moet gezegd: zijn fysiek is indrukwekkend, maar heeft niet die typische anabolenlook. We zullen Kory maar geloven: hij heeft zijn leeftijd mee en hij is niet alleen in de gym, maar ook in keuken zeer gedreven in zijn streven naar maximale gains.

Vloggen over voeding

Kory’s YouTube-kanaal, dat op 300.000 abonnees afstevent, gaat vooral over voeding. Het bevat veel lifestyle-vlogs waarin hij je letterlijk en figuurlijk een kijkje in zijn keuken geeft. De Amerikaan vertelt veel over bulken en cutten, en geeft je tips om voeding behalve gezond ook lekker en gevarieerd te houden. Hij is vooral meester in het zelf maken van lekkere en toch (enigszins) verantwoorde snacks.

Trainingsvideo’s

Er zitten ook wel degelijk nuttige trainingsvideo’s tussen, maar dat is wel wat scrollen geblazen. Kory mocht die wel eens netjes in categorieën plaatsen.

Eigen gym

Vorig werd Kory’s droom werkelijkheid toen hij zijn eigen gym opende in Tulsa, Oklahoma. Als je op ‘Next Level’ zoekt krijg je de video’s te zien over het bouwen ervan, wat bepaald geen sinecure bleek. De gym kreeg de naam ‘Obtain Strength’ mee, verwijzend naar de kracht die je moet verwerven om je trainingen te doen, maar ook om mentale obstakels te overwinnen.

https://www.youtube.com/user/MichaelKoryFitness/