Video

Fittube: Chris Jones – Physiques of Greatness

What’s good YouTube?! You know who it is: Chris Jones, representin’ Physiques of Greatness. Met deze frase opent natural bodybuilder Chris Jones steevast zijn video’s.

Chris Jones is personal trainer. Hij uploadt regelmatig video’s van zijn training, supplementenreviews, zijn post-workout meals bij tal van fastfoodketens en video’s waarin hij reflecteert op zaken als zijn voeding. Ook geeft hij zijn kijkers regelmatig een kijkje in zijn boodschappentas, met daarin veel diepvries- en kant-en-klaarproducten, waar ‘hippie m*therf#ckers’ (was getekend, Chris) vervolgens enorm op afgeven. ‘If you happen to give a f#ck’, krijg je via de link in de video-omschrijving 5% op supplementen.

Chris boert ongetwijfeld goed, gezien zijn gloednieuwe Cadillac en verhuizing naar een groter onderkomen. Hij krijgt van supplementenfabrikanten dózen met producten toegestuurd, die hij vaak pas weken later openmaakt. Nee, om supplementen zit Chris niet verlegen en – zo weet de trouwe volger – ook niet om vrouwen. Hij werkt ook samen met tal van andere YouTubers, zoals Vince G., ook bekend als The Swole Nerd, en met Big J. van het kanaal Intensity Rules, een ex-trainingsmaatje van achtvoudig Mr. Olympia Ronnie Coleman.

Chris’ video’s zijn vermakelijk en leerzaam. Hij staat bekend om zijn uitgesproken mening en ludieke rijmende videotitels, zoals Curls for the girls en Lats were made to get you laid. Ook heeft hij soms verrassende of controversiële standpunten: Dirty bulking = getting results, Why I do not deadlift?How did I get leaner without dieting? en Cheap protein has changed my life.

Chris is wat je noemt gezegend met goede genen. Hij heeft een natuurlijk verkregen fysiek die voor weinig anderen is weggelegd. Hij gaat er prat op een natural bodybuilder te zijn en wij zijn geneigd hem te geloven, ook al lijkt zijn fysiek het tegendeel te bewijzen.

https://www.youtube.com/user/PhysiquesOfGreatness